Matías Vargas en una imatge amb la samarreta del seu club

El pare de Matías Vargas revela un acord de paraula perquè fitxi per l'Espanyol

Omar Vargas ha assegurat en declaracions a Ràdio La Red que hi ha un "acord de paraula" perquè l'atacant argentí de Vélez, de 22 anys, fitxi pel club blanc-i-blau
Actualitzat

Omar Vargas, pare del davanter de Vélez Sarsfield Matías Vargas, ha revelat aquest divendres en declaracions a Radio La Red que hi ha un "acord de paraula" perquè l'atacant de 22 anys fitxi per l'Espanyol.

"(L'agent) Fernando Consentino, que és una persona que treballa amb Matías i amb mi, m'acaba de confirmar que ja està l'acord de paraula."

El pare del davanter argentí ha assegurat que el seu fill va tenir diverses ofertes en els últims tres anys, però que "mai" l'havia vist tan "entusiasmat" amb una proposta.

"Per a ell és un somni. Primer era un somni debutar a Vélez. El seu altre somni era jugar a Europa."

Pablo Cavallero, director esportiu de Vélez Sarsfield, ja va reconèixer fa dos dies les negociacions i ha afirmat que tots dos clubs estaven "ajustant detalls".

El 'Monito' va debutar al club de Buenos Aires al 2015, va esdevenir una de les figures de l'equip en 2018 i aquest mateix any va vestir per primera vegada la samarreta de la selecció argentina en un amistós contra Guatemala

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut