Frenkie De Jong i el seu pare, John (@frenkiedejong)
Futbol

El pare de De Jong adverteix: "Sé que el Barça necessita diners i una gran oferta podria ajudar el club"

John de Jong no veu pròxima la sortida del seu fill, però admet que han rebut ofertes de 5 grans clubs europeus. La situació econòmica del club blaugrana podria fer-lo canviar d'aires

Redacció Esport3Actualitzat

Les últimes setmanes Frenkie De Jong no ha fet els millors partits amb la samarreta del Barça. Les crítiques cap al migcampista neerlandès han estat doloroses, però manté el cap fred, amb la intenció de complir el seu contracte amb l'entitat blaugrana, que venç el juny del 2026. Tot i això, en declaracions al diari AD, el pare del futbolista, John De Jong, ha admès que el seu futur podria canviar per la crisi econòmica que viu el Barcelona.

"Sé que el Barça necessita diners i una gran oferta per Frenkie podria ajudar el club."

Tot i que el pare de De Jong ha assegurat que el seu fill no es planteja abandonar l'entitat blaugrana, també ha reconegut que ha rebut ofertes de cinc grans clubs europeus, que estarien interessats en els seus serveis. John De Jong també ha parlat sobre la vida del 21 blaugrana a Barcelona, on té clar que s'estimen el seu fill.

"De vegades m'assec en una terrassa a veure un partit i després veig centenars de persones amb la samarreta de Frenkie. Aquests catalans estan bojos per ell. Aleshores em faig un pessic al braç. Això està passant de debò?"

El migcampista neerlandès, de 24 anys, té una clàusula de rescissió de 400 milions d'euros.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut