Barça

El pare d'Ansu Fati respon als crítics: "No té problemes de genoll ni de salut mental"

Bori Fati ha sortit al pas i ha explicat que el seu fill ha deixat enrere els problemes físics i que ja està al cent per cent

Redacció Esport3Actualitzat

Ansu Fati torna a somriure. El jugador de 20 anys ha estat la gran sorpresa de Luis Enrique  a la llista de la selecció espanyola que disputarà el Mundial de Qatar. Després d'uns mesos amb molts dubtes, el davanter blaugrana ha vist premiat el seu bon moment de forma amb una convocatòria que ha convertit casa seva en una autèntica festa.

En una entrevista al programa "Onze", d'Esport3, el pare del jugador, Bori Fati, ha explicat que la seva família ho ha passat "molt malament" però que tenien el pressentiment que Ansu formaria part dels 26 elegits.

"Gràcies a Déu, al final hem pogut fer una festa. A casa hem patit molt. Ahir teníem el pressentiment que seria a la llista, però no hem dormit gens pensant què passaria."

"Estava entrenant a la ciutat esportiva i m'ha trucat, estava cridant, eufòric. Estem molt agraïts al Barça i a la selecció espanyola."

A més, Bori Fati també ha volgut deixar clar que el seu fill "es troba al cent per cent", que ha deixat enrere els problemes físics i que "no té problemes de salut mental".

"Hi ha gent que diu que no està bé del genoll, i això no és veritat. Hi ha gent que està posant en dubte l'estat físic d'Ansu, però ell està bé. Ansu deixa de jugar a Vigo per un problema als isquiotibilals, i a Bilbao igual. No sé d'on treu la gent que té problemes de genoll. Fa més d'un any que no en té."

"També hi ha gent que diu que té problemes de salut mental. No en té de problemes de salut mental. Tots vivim per ell, perquè ell viu per nosaltres. Ansu està bé. Si no ho estigués, seria el primer a dir-ho."

ARXIVAT A:
AnsuFati
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut