Asprilla, el nou 10 del Girona (Girona FC)
Futbol

El pal i la pastanaga de Míchel a Asprilla: "Ens vam equivocar donant-li el 10"

El tècnic del Girona, que aquest dimecres va tornar a fer sortir el colombià en l'onze inicial, admet que l'elecció del número pot haver perjudicat Asprilla en la seva adaptació a l'equip

Redacció Esport3Actualitzat

Faltava només una setmana per al tancament del mercat de fitxatges i el Girona va anunciar la incorporació de Yáser Asprilla, per 18 milions d'euros. Pocs dies després, el fitxatge més car en la història de l'entitat, de només 20 anys, va començar a entrenar-se a les ordres de Míchel.

L'hàbil extrem dret ha anat entrant en la dinàmica de l'equip i ja suma dues titularitats consecutives, contra el València i, aquest dimecres, a Montilivi. 

El partit contra el Rayo Vallecano va finalitzar sense gols, però amb una actuació destacada del jove Asprilla, que va intentar el gol en repetides ocasions i únicament el travesser va impedir que estrenés el seu llistat golejador a Primera Divisió.

Míchel Sánchez va substituir-lo a un quart d'hora per al final del partit

Posteriorment, en la roda de premsa, va analitzar l'evolució del "cafeter", des del punt de vista futbolístic, però també des de l'anímic. En aquest sentit, el tècnic va admetre que van equivocar-se donant-li el 10 a la samarreta. La pressió i les altes expectatives que implica el número poden haver-li jugat una mala passada.

"Aquí li hem regalat el 10", ha dit Míchel

 

Recupera les jugades destacades d'Asprilla contra el Rayo:

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut