Mbappé amb el títol del Trofeu de Campions (EFE)
Mbappé amb el títol del Trofeu de Campions (EFE)
Futbol

El pacte entre el president del PSG i Mbappé

Al-Khelaïfi i el futbolista francès han arribat a un acord que beneficia les dues parts

El 2024 torna a obrir la incògnita del futur del davanter francès Kylian Mbappé. El jugador, que ja va parlar dies enrere, fa esperar la seva decisió. Mentrestant, el president del PSG, Nasser al-Khelaïfi, trenca el silenci i també parla de la situació. Al-Khelaïfi assegura, en una entrevista a la cadena francesa RMC Sport, que tots dos han negociat aquests últims dies i han arribat a un pacte entre cavallers, que beneficia ambdues parts, el jugador i el club.

Mbappé acaba el contracte aquest estiu, i encara no ha decidit què farà, si continuarà al PSG o bé canviarà de club, no queda clar. Sí que queda clar que tant si marxa com si es queda, ell i el club hi sortiran guanyant. Així ho ha dit Al-Khelaïfi, que en cap cas oculta la seva voluntat que el jugador es quedi al PSG. Justament afirma que el PSG és el millor club per al futbolista, perquè diu que té el millor centre d'entrenament del món, el millor entrenador, i que té l'opció de jugar, cada any, a la Lliga de Campions.

L'acord "entre cavallers"

És un acord amb incògnita, ja que no comenta res sobre l'oferta econòmica. De fet, el president, Nasser al-Khelaïfi, deixa caure que el pacte va "més enllà dels diners i d'un acord signat", però no vol ampliar la informació. Afirma que el jugador és, amb 25 anys, el millor del món i que la seva bondat es fa evident. Per això s'han entès. Sigui com sigui, tot queda entre ells. Per tant, encara no se sap on anirà a parar Mbappé, tot i els rumors que hi ha sobre un possible acord amb el Reial Madrid.

 

 

 

 

Anar al contingut