Vitor Roque celebra el seu gol al camp del Sao Paulo

El nou tigre del Barça, Vítor Roque, celebra el seu futur blaugrana amb un altre gol

El davanter, amb un preacord pactat amb l'entitat barcelonista, avança els seus contra el Sao Paulo
Redacció Esport3 Actualitzat

Ara que més ulls es fixen en ell, Vítor Roque continua marcant gols. Aquesta matinada de dijous, el Tigrinho ha demostrat per què el Barça farà un esforç per incorporar-lo a l'estiu malgrat acabar d'assolir la majoria d'edat. En partit de la sèrie A del Brasil, Roque ha avançat l'Atlético Paranaense al sempre difícil estadi del Sao Paulo, que acabaria capgirant el marcador.

Jugada marca de la casa al minut 11. Entrant a l'àrea, el ja internacional absolut ha fet un moviment de 9 pur per desfer-se del seu marcador. Diana amb l'esquerra per engreixar unes estadístiques de crac: 17 gols i 5 assistències des del gener.

Preguntat al final del xoc sobre el preacord amb el club blaugrana, ha preferit no perdre la serenitat:

"Estic tranquil amb tot el que està passant, opto per centrar-me i donar-ho tot amb l'Atlético Paranaense, que és on estic jugant ara, deixo el meu futur a les mans de Déu, perquè el que hagi de passar, ja passarà."

Les claus del preacord

El club blaugrana ja va pactar el fitxatge del jove davanter brasiler, en una reunió amb el president del seu club, l'Atlético Paranaense, el representant del jugador, l'extreballador del Barça André Cury, i Deco en nom del club.

L'entitat blaugrana pagarà 35 milions fixos més 10 en variables per un jugador de 18 anys que és vist com una de les pròximes grans figures del futbol. Vitor Roque firmarà per cinc temporades, fins al 2028, tindrà una clàusula de rescissió de 1.000 milions d'euros i el Barça ho pagarà en tres terminis. A la capital catalana l'esperarà un tal Ilkay Gündogan.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut