Barça

El nou sobrenom de Casadó al vestidor del Barça

Els companys d'equip comparen el vallesà amb Kimmich per l'aspecte físic i futbolístic

Redacció Esport3Actualitzat

Marc Casadó va ser una de les sensacions del primer partit de pretemporada. El jove migcampista va assistir Pau Víctor en el primer gol blaugrana amb un gran toc d'exterior. El de Sant Pere de Vilamajor està destacant a la gira pels Estats Units.

Mentre fa gaudir els espectadors, els seus companys d'equip li han posat un nou sobrenom: Kimmich. A Instagram, són uns quants els qui li comenten les publicacions en aquesta línia.

Balde comenta una publicació de Marc Casadó a Instagram amb el sobrenom

El vallesà ha explicat els motius que donen des del vestidor per fer la comparativa amb el jugador alemany en la prèvia del partit contra el Madrid de diumenge (TV3, 01.00). El físic és el primer motiu que li donen. Casadó té una retirada amb Kimmich, segons alguns jugadors de la plantilla.

L'altre símil és purament futbolístic. Casadó va acabar jugant la temporada passada de mig centre i lateral en el Barça Atlètic, una alternança que Kimmich també va fer al Bayern de Múnic amb Guardiola.

Un jugador implicat

Només faltarà veure si Hansi Flick és capaç de fer amb el català el mateix que amb el de la Selva Negra, amb qui va aconseguir guanyar el sextet amb els bavaresos. Per ganes de triomfar al Barça no quedarà, ja que Casadó ha demostrat un munt de cops que sent els colors blaugrana amb bogeria. En la final que va perdre el filial contra el Còrdova la temporada passada, va quedar ben clar aquest amor, quan va valorar entre llàgrimes l'eliminació.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut