Joan Laporta i Florentino Pérez durant l'últim dinar de directives
Joan Laporta i Florentino Pérez durant l'últim dinar de directives (@realmadrid)
Futbol

El nou CEO de la Superlliga s'arrisca a posar una data al seu naixement

El projecte de la Superlliga segueix prenent forma amb la contractació de Bernd Reichart, nou CEO de la competició

Redacció Esport3Actualitzat

Semblava que era un projecte que naixia pràcticament mort i que tenia les hores comptades, però de mica en mica la Superlliga alça el vol. Ara la competició ha fet un pas més contractant Bernd Reichart com a nou CEO amb l'objectiu de desenvolupar el projecte.

L'anunci s'ha fet la setmana posterior a la trobada entre Joan Laporta i Florentino Pérez en el dinar de directives previ al clàssic del Santiago Bernabéu.

El nou directiu de la Superlliga ha parlat en una entrevista per al Financial Times i Reuters, en què ha mostrat el seu suport als presidents del FC Barcelona, Reial Madrid i Juventus. Reichart també es va mostrar optimista sobre l'inici de la competició.

"Darrerament han exposat els seus punts de vista sobre els problemes que afronta aquest esport. Crec que fan les preguntes correctes i, personalment, voldria sentir moltes veus, perquè la comunitat del futbol pugui trobar conjuntament les respostes adequades."

"Començar la temporada 2024-2025? És raonable, soc optimista."

Precisament la temporada 2024-2025 serà quan la UEFA introduirà canvis importants a la Champions League. Malgrat això, el CEO de la Superlliga ha destacat que no volen "treballar contra ningú, sinó fer-ho pel futbol", i ha suggerit una trobada amb Aleksander Ceferin, president de la UEFA.

Bernd Reichart, nou CEO de la Superlliga


Qui és i què farà Bernd Reichart?

El nou CEO de la Superlliga té una llarga experiència en els mitjans de comunicació, entre els quals hi ha el grup Atresmedia, on va estar una dècada ocupant diferents posicions, com la de director de canals en obert. ¡

A22 Sports Management, l'empresa que patrocina i ajuda a crear la Superlliga, va anunciar la incorporació de Reichart amb un comunicat. A l'escrit s'afirmava que Reichart se centrarà a iniciar un diàleg actiu i extens amb un ampli grup de parts interessades en el futbol. En aquest grup s'hi inclouen clubs, jugadors, entrenadors, aficionats, mitjans de comunicació i responsables públics.

D'aquesta manera, un dels seus objectius serà obrir les portes a un possible diàleg amb la UEFA, les lligues i els clubs que, en un inici, s'han tancat a crear la Superlliga.

ARXIVAT A:
Superlliga
Anar al contingut