BARÇA

El moviment econòmic del Barça per inscriure Gündogan, Romeu, Iñigo Martínez i els jugadors renovats

L'operació generaria fair play i té el vistiplau de Tebas

Actualitzat

El Barça té previst tancar en les properes hores un acord econòmic que el faria complir el fair play financer i l'hauria de permetre inscriure els nous fitxatges d'aquesta temporada: Ilkay Gündogan, Oriol Romeu i Iñigo Martínez, però també els renovats: Araujo, Gavi, Marcos Alonso, Sergi Roberto i Iñaki Peña. El moviment també permetria apuntar a La Liga a Balde i Lamine Yamal, que actualitzarien els seus contractes en breu.

L'operació tindria a veure amb la venda d'un actiu del club i que la Lliga acceptaria tot i la multa europea, ja que estava dins del pla de viabilitat que va ser aprovat per Javier Tebas. El Barça també espera ingressar properament els 30 milions ajornats de Socios.com per la venda d'una part de Barça Studios.

 

Aquests ingressos solucionarien en part el problema que té el club amb la massa salarial, ja que els jugadors descartats per l'entrenador, Xavi Hernández, no semblen estar trobant sortides viables a curt termini. Des del club s'assegura que el primer equip masculí tindrà tota la plantilla inscrita abans no comenci la Lliga, el proper dia 13 d'agost.

 

Anar al contingut