Kylian Mbappé
Kylian Mbappé després d'un dels gols del Mònaco (Reuters)
Futbol Internacional

El Mònaco passa per sobre del PSG i agreuja la crisi dels de Pochettino (3-0)

El conjunt parisenc, sense Messi ni Di María, ha caigut golejat a l'estadi Lluís II

Àlex ÁvilaActualitzat

L'eliminació a la Champions League va deixar molt tocat un París Saint-Germain que aspirava a tot a l'inici de la temporada. Ara ja només estan vius a la Ligue 1. Els de Mauricio Pochettino ho tenen molt de cara per aconseguir aquest títol, però els 15 punts de marge que tenen respecte al segon classificat, el Marsella, es poden veure reduïts a 12 després de l'entrebanc d'aquest diumenge.

El PSG, sense Leo Messi ni Ángel Di María, ha caigut golejat a l'estadi Lluís II contra el Mònaco. Els locals s'han avançat al minut 26 amb un gol de Wissam Ben Yedder i el mateix davanter francès ha tancat el marcador al 84' després de transformar un penal que ha estat a punt d'aturar Donnarumma. Abans, al 68', Kevin Volland havia fet el segon en una jugada que ha destapat les vergonyes defensives del PSG.

Els de Pochettino no han tingut resposta i ni tan sols han pogut retallar distàncies al marcador per posar la por al cos del Mònaco. Kylian Mbappé ha tingut una clara ocasió just a la represa, però no ha estat el dia del francès, que no ha brillat en un atac molt pobre del PSG. Neymar ha estat substituït al minut 77 i Mauro Icardi ha passat pràcticament desapercebut.

El conjunt presidit per Nasser al-Khelaïfi pot guanyar una lliga que se li va escapar la temporada passada, però la sensació que deixa és que la derrota al Santiago Bernabéu canviarà el destí d'aquest equip. De fet, a la roda de premsa postpartit, Mauricio Pochettino ha destacat que s'han de treure de la ment "la frustració de l'eliminació de la Champions".

"Sí, crec que és inacceptable començar el partit com l'hem començat. La vergonya competitiva i la veregonya esportiva hi és. Ens hem de treure de la ment la frustració de l'eliminació de la Champions i deixar de posar això com a escusa. Hem de tornar a crear l'esperit competitiu, que és el nostre objectiu"

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut