Eurocopa 2024

El missatge de Marc Cucurella als seus inesperats "haters"

El lateral del Chelsea va ser víctima, en les semifinals contra França, de l'afició alemanya, que no el va deixar de xiular cada cop que tocava la pilota. A punt de disputar la final, explica les seves sensacions en una entrevista a TV3

La pilota li va tocar a la mà i la tenia separada del cos, però l'àrbitre de l'Espanya-Alemanya va interpretar que Marc Cucurella, amb el braç abaixat, no tenia intenció d'eixamplar l'espai que ocupava el seu cos. Els aficionats alemanys van plorar l'eliminació de l'Eurocopa, criticant el que consideren una errada del britànic Anthony Taylor.

Aquells seguidors de la Mannschaft que s'havien avançat a la resolució del partit i havien comprat entrades per a les semifinals, en comptes de vendre-les a la UEFA, van decidir anar a l'Allianz Arena i dedicar-se a xiular el jugador del Chelsea durant tot el partit.

El lateral de la selecció espanyola ha atès TV3 en una entrevista en què detalla com va viure aquells moments.

Quan vam sortir a escalfar ja vaig sentir que xiulaven i vaig veure que hi havia moltes samarretes alemanyes. Tant em feia, tot i que és cert que anar a un camp de futbol a xiular és una cosa que jo mai demanaria a ningú que fes. Hi ha gent que utilitza el futbol per amagar les seves penes i es desfoga amb els jugadors.

Sorpresa de l'Eurocopa

Cucurella ha estat una de les grans sorpreses d'aquesta Eurocopa. Ningú esperava que entrés en la convocatòria i ho va fer. Tothom donava per fet que la banda esquerra seria propietat exclusiva de Grimaldo, que venia de fer una temporada excel·lent al Bayer Leverkusen, campió de la Bundesliga.

Però el jugador d'Alella, de 26 anys, va demostrar a Luis de la Fuente que en entrega no el guanya ningú i ha anat fent una exhibició rere una altra, en cada partit del torneig. 

Si ho hagués somiat no hauria sortit tan bé. Millor, impossible. Ara només ens queda un últim pas. La gent veu en mi una persona treballadora i això pot haver ajudat a enganxar els aficionats.

Cucurella es va formar a la Masia, però no va tenir l'oportunitat de triomfar al Barça. Va sortir cedit i després va ser venut al Getafe. El salt a la Premier, via Brighton, va permetre que el Chelsea es fixés en ell i que l'any 2021 pagués 65 milions d'euros pel seu traspàs. Ara, còmode, recuperat de lesions i amb la confiança de De la Fuente, viu el somni de l'Eurocopa.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut