Barça

El missatge de Dembélé a Mika Faye que el fa decidir pel Rennes

Faye explica el consell que li va donar l'exblaugrana i que va ser clau per prendre la decisió sobre el seu futur

El Barça ja ha fet oficial el traspàs de Mika Faye al Rennes, un club per on també han passat jugadors com Rafinha i Dembélé, exjugador del Barça i del Rennes i actualment al PSG. I justament Dembélé ha donat un consell a Faye sobre el seu futur, si era un destí propici per evolucionar, que podria haver estat clau per prendre la decisió. Així ho ha explicat ell mateix durant la presentació com a nou jugador de l'equip. 

"Vaig tenir l'oportunitat de parlar amb Ousmane Dembélé, amb qui vaig coincidir el 2023 al Barça, i també amb Lovro Majer, que em va aconsellar quan vaig ser a Croàcia. Tots dos em van dir que era el club perfecte per continuar progressant, i que tot anirà bé."

Un missatge que ha acabat de convèncer el futbolista per apostar pel Rennes, un club que destaca pels jugadors joves que té. 

Dembélé es va formar al Rennes abans de fitxar pel Borussia Dortmund i el posterior salt al Barça i no va dubtar a recomanar Faye, que havia de signar amb el conjunt bretó.

A més, Faye no ha debutat oficialment amb el primer equip del Barça, i al club francès podrà tenir els minuts per créixer professionalment. No obstant això, la porta del Barça no la té tancada, i podria tornar en un futur

 

 

 

 

Anar al contingut