girona

El millor any de Yan Couto amb el Girona: "L'acabaré parlant català"

El jugador brasiler viu un gran moment com a futbolista important al Girona i havent debutat amb la selecció canarinha

Lluís Cervelló TorresActualitzat

Yan Couto (Curitiba, Brasil, 21 anys) té entre cella i cella que aquesta temporada ha de ser la més important de la seva carrera. Consolidat com a futbolista important per a Míchel amb el Girona, el seu joc no ha passat desapercebut al Brasil, on fa unes setmanes va debutar amb la selecció absoluta jugant al costat de futbolistes com Neymar o Vinícius.

Fa unes setmanes, Couto va sorprendre tothom quan va aparèixer amb els cabells tenyits de color rosa. A la plantilla li diuen el "Fresita", però ell té clar el motiu del canvi de look.

"Aquesta temporada és molt important per a mi, vull sortir de la zona de comfort i convertir-me en el futbolista que vull ser. Canviar el color dels cabells també té a veure amb això. Ara em veig com una persona diferent de la d'abans, i mentalment m'ajuda."

El debut amb el Brasil, en dos partits de classificació per al Mundial, el va viure de manera especial:

"Em vaig assabentar de la convocatòria per les xarxes socials, mentre sopava amb els companys del Girona. Tots em van abraçar i felicitar. Jugar amb la selecció és el que somia qualsevol nen brasiler. Sé que puc arribar a fer-me un lloc de titular a la selecció."

Yan Couto se sent molt arrelat a Girona i a Catalunya. Ho demostra el fet que acaba de començar a rebre classes de català, amb una promesa:

"A final de temporada faré les entrevistes en català. Ara ja ho entenc tot quan sento els companys que el parlen. Tinc ganes de conèixer la llengua i la cultura de Catalunya."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Esport3 (@esport3)

ARXIVAT A:
Esports
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut