Stanislav Lobotka condueix la pilota contra Bèlgica
Stanislav Lobotka condueix la pilota contra Bèlgica (Europa Press)
BARÇA

El migcampista que brilla a l'Eurocopa i que Xavi tenia lligat per al Barça

Branislav Jarusek, representant de Lobotka, assegura que tenien pactada l'arribada de l'eslovac a Barcelona

Redacció Esport3Actualitzat

Eslovàquia va sorprendre Bèlgica en el primer partit de l'Eurocopa (0-1). L'MVP del partit va ser el migcampista Stanislav Lobotka. Amb 29 anys, l'ex del Celta i actual jugador del Nàpols està en un gran estat de forma. En el segon enfrontament, tot i la derrota contra Ucraïna (1-2), també va tenir una molt bona actuació.

El nivell de Lobotka ha invocat els cants de sirena d'alguns equips europeus. El seu representant, Branislav Jarusek, es va pronunciar a la televisió pública estatal RTV i va assegurar que tenien un acord amb el Barça, però el canvi de Xavi per Flick a la banqueta ha modificat l'escenari.

"La situació no és clara i el Barcelona té alguns problemes econòmics. Vam quedar estupefactes. Encara no és cap atzucac, ja que la situació està evolucionant. Tot el món sap el que és un jugador com Lobotka. Ho saben a Barcelona, Madrid i Anglaterra."

Tanmateix, el mateix Jarusek va admetre que "l'opció més probable" és tornar a Nàpols. Només una bona oferta faria fer les maletes al 22 d'Eslovàquia.

"El Nàpols no deixarà anar un dels seus millors jugadors per un preu baix i seria un traspàs car. Hi ha entrenadors específics que busquen aquest tipus de migcampista i encara estic parlant amb alguns d'ells."

Xavi Hernández ja va elogiar l'eslovac després del duel de vuitens de final de Champions entre els blaugranes i els napolitans. Ara, amb l'entrenador alemany, la possible incorporació de Lobotka està en standby. El seu agent busca moure el jugador per millorar les condicions econòmiques i situar el seu client en un club de més envergadura.

ARXIVAT A:
Eurocopa 2024
Anar al contingut