Simons amb la nova samarreta
Simons amb la nova samarreta
futbol

El mercat s'arrissa amb els fitxatges de cracs rinxolats

Els anuncis de reforços, com els de Simons o Cuadrado, animen una finestra d'estiu encara temperada

Redacció Esport3Actualitzat

Ni PSV ni PSG: l'exblaugrana Xavi Simons militarà la temporada que ve a l'RB Leipzig. Dies després que els francesos fessin oficial que activaven l'opció de compra de sis milions als neerlandesos, una de les figures emergents del curs passat del futbol europeu torna a fer les maletes amb direcció a Alemanya.

El club que des d'ara entrena Luis Enrique considera que a l'equip campió de la copa teutona i amb plaça de Champions, Simons continuarà la seva progressió. Al conjunt d'Eindhoven va marcar 22 gols i va fer 11 assistències, unes estadístiques i un rendiment que el van fer mereixedor d'un lloc a la llista dels Països Baixos per al Mundial.

A l'equip de la beguda energètica no ho tindrà fàcil per jugar. El migcampista ofensiu de 20 anys competirà amb homes d'atac com experimentats futbolistes com André Silva, Yussuf Poulsen, Timo Werner, Emil Forsberg.

Més cracs rinxolats que canvien d'equip

L'Inter de Milà ha anunciat la incorporació d'un altre jugador de trena rinxolada: Juan Cuadrado. El pas del veterà colombià de 35 anys, de la Juve, on portava cinc anys, al subcampió d'Europa, anima el mercat del Calcio. Cuadrado ha signat per l'equip del Giuseppe Meazza per a una temporada.

Sense deixar el país de la bota ni els pentinats arrissats, un històric en hores baixes com la Sampdoria es rearma per internar tornar a la Serie A amb l'arribada del migcampista Stefano Girelli. Arriba a Gènova com a agent lliure.

I a Anglaterra, un cas semblant. El recent ascendit Leeds United ha comprat per 8 milions el gal·lès del Chelsea Ethan Ampadu, de només 22 anys.

Anar al contingut