Física o química: el dilema del Barça

Amb el final de la Lliga, els rumors sobre els fitxatges del Barça s'han disparat. En la posició de migcentre defensiu, que Xavi ja va explicar que era una prioritat absoluta, ja són diversos els noms que s'han posat damunt la taula. 

Aquest dissabte, diferents mitjans de comunicació informaven de les possibilitats del Barça de fitxar Amrabat i Kimmich com a substituts de Sergio Busquets. Tot i ser dos futbolistes de perfils molt diferents, tant l'un com l'altre es troben ben amunt en la llista d'opcions de Xavi i Mateu Alemany.

En el cas d'Amrabat, el diari 'Bild' assegura que l'internacional marroquí té entre cella i cella jugar a la Lliga espanyola, amb el Barça com a primera opció i l'Atlètic de Madrid com a principal alternativa. Segons aquesta informació, el Bayern, que el pretenia, pràcticament l'ha descartat.

Amrabat, un dels jugadors revelació del Mundial de Qatar (Reuters)

Pel que fa a Kimmich, Mundo Deportivo informa que el futbolista alemany "lluitarà pel Barça". Tot i les dificultats per convèncer el Bayern, el jugador estaria disposat a seguir els passos de Lewandowski i pressionar el club bavarès. De poder-se concretar, Xavi n'estaria encantat.

A l'hora, però, el Barça té oberta també la carpeta de Martín Zubimendi. El seu principal problema és el preu, ja que té fixada la clàusula de rescissió en 60 milions d'euros. 

Anar al contingut