Thiago, possible nou objectiu del Girona

El Girona, per primer cop a la seva història, jugarà la Champions l'any vinent. Més enllà de les possibles sortides de jugadors, els gironins ja estan planificant la pròxima temporada, que serà més exigent que l'actual. Segons informa Relevo, Thiago Alcántara és un objectiu dels catalans.



Segons el mitjà, el Girona ja s'ha posat en contacte amb l'entorn del futbolista, que veuria amb bons ulls tornar a Catalunya. Acaba contracte aquesta temporada i, després de quatre anys a Liverpool, segons Relevo, no continuarà a Anfield. El pas del mig centre per Anglaterra s'ha vist llastrat per les contínues lesions que ha tingut.

Thiago va marxar del Barça l'any 2013 rumb al Bayern de Múnic. Allà hi va estar set temporades i va assolir tots els títols possibles. Fora de l'entitat culer s'ha consolidat com un dels millors futbolistes del planeta, sempre que l'acompanyés el físic. L'any 2020, per exemple, el van incloure en l'onze ideal del The Best. Aquell any el van votar com el vuitè millor jugador del món, per sobre de jugadors com Van Dijk, Neymar o Sergio Ramos.

Relevo també afirma que el que complica el possible fitxatge és l'alta fitxa que el jugador del planter del Barça està cobrant al Liverpool.

Anar al contingut