Memphis Depay, nou objectiu del Rayo

Després d'incorporar James Rodríguez, el president del Rayo Vallecano, Martín Presa, prepara un altre cop d'efecte en el mercat de fitxatges, segons informa Relevo. Es tractaria de l'arribada del neerlandès Memphis Depay, que està sense equip després de desvincular-se de l'Atlètic de Madrid. L'antic davanter del Barça, de 30 anys, està en l'òrbita del Flamengo brasiler, però podria estar obert a la possibilitat del Rayo per no haver-se de moure de ciutat. L'arribada de Memphis estaria lligada econòmicament a la sortida de Raúl de Tomás a l'Orient Mitjà.

Memphis Depay, amb l'Atlètic de Madrid (Europa Press)

La seva etapa al Barça va acabar amb més ombres que llums. Arribat a cost zero al club blaugrana l'estiu del 2021 i avalat per l'aleshores entrenador, Ronald Koeman, Memphis es va posar el dorsal 9 després que el club es desprengués de Luis Suárez.

Però la baixada de nivell de l'equip en general també el va afectar a ell, que va marxar per la porta del darrere el gener del 2023 firmant unes xifres similars com a blaugrana: 14 gols en 42 partits oficials.

Anar al contingut