El destí final de Vitor Roque?

El brasiler Vitor Roque té més opcions de marxar del Barça que de quedar-se. Per això, han anat sonant diversos noms de clubs que estan interessats amb el jugador. Un d'ells, i el que podria ser el definitiu, segons informa Matteo Moretto i el Diari Sport, és l'Sporting de Lisboa. El futbolista i el club blaugrana haurien de triar quina opció és més favorable per a tots dos interessos, tant esportivament com econòmicament. 

A banda de l'Sporting, ha sonat l'interès de la Lazio pel davanter, que seria una oportunitat per tenir més presència al terreny de joc. També, l'Everton de la Premier League era una opció real per a Vitor Roque, per un traspàs al voltant dels 30-35 milions d'euros, però a Sky Alemanya apunten que el club anglès de moment només estaria disposat a pagar 28 milions d'euros per 'Tigrinho '.

 

Tot això, quan falten dues setmanes per al tancament del mercat de fitxatges. Per tant, comença la cursa a contrarellotge on Deco i la directiva blaugrana hauran de trobar una sortida al jugador. 

 

 

 

Anar al contingut