El culebrot de Marc Guiu continua

El fitxatge de Marc Guiu per part del Chelsea pot no haver sortit tan bé com l'exblaugrana s'esperava. Dies després de fer-se oficial el traspàs, el tècnic, Enzo Maresca, va recomanar una cessió. El Sevilla semblava el destí del granollerí, però l'Espanyol podria acabar aconseguint els seus serveis. L'equip de Barcelona encara busca un recanvi per la sortida del seu pitxitxi, Martin Braithwaite. L'entrenador, Manolo Gónzalez, veuria amb molt bons ulls la incorporació de Marc Guiu. El davanter tindria un paper protagonista en un equip necessitat de gol, un aspecte que Guiu compleix amb escreix.  

Marc Guiu, en un partit amb el Barça Atlètic (Reuters)

El noi de 18 anys va debutar amb el primer equip del Barça la temporada passada i va sumar 182 minuts repartits en set partits, fins i tot dos de la Champions League. El Chelsea considera que el més convenient és que aquest préstec sigui a la mateixa Lliga EA Sports perquè segueixi explotant el seu nivell com fins ara. 

Els "blues" no volen incloure una opció de compra a la cessió de Marc Guiu i, per tant, només serà un préstec fins al 30 de juny del 2025. Pel que fa a la fitxa de Guiu, seran percentatges compartits. L'important és que l'ariet de 18 anys es vesteixi amb la samarreta del RCD Espanyol i aconsegueixi els objectius traçats per González.

Anar al contingut