Desperta l'interès d'un club de Champions

João Felix és un dels jugadors més preuats del futbol europeu i la seva sortida de l'Atlètic de Madrid permet que els clubs s'hi barallin. Ara s'uneix a la subhasta l'Aston Villa. El club anglès jugarà la Champions League la pròxima temporada i necessita jugadors que coneguin la competició i puguin fer un pas endavant. No obstant, un dels problemes de la incorporació de João Felix és la seva elevada fitxa: 60 milions és el preu que ha posat el club matalasser pel traspàs. 

João Felix, en un partit amb el Barça

L'equip d'Unai Emery, però, està a punt de rebre una bona quantitat per Moussa Diaby (25 anys) a Al-Ittihad de l'Aràbia Saudita. Els de Londres rebrien 60 milions d'euros pel jugador i podrien efectuar el fitxatge de João. El pas del portuguès per l'Eurocopa ha estat molt discret i la temporada a Barcelona tampoc ha estat gaire bona. Sembla que Anglaterra és el destí ideal per a un jugador de 24 anys amb molt talent i amb molt per demostrar.

El fitxatge de João pels d'Emery és pràcticament una realitat, ja que econòmicament són els més ben posicionats i el portuguès estaria disposat a una nova aventura. El periodista Fabrizio Romano assegura que el fitxatge és complicat, però només fins que venguin Diaby.

Anar al contingut