Gündogan, en un partit del Barça 23-24, la seva primera temporada de blaugrana
Gündogan, en un partit del Barça 23-24, la seva primera temporada de blaugrana
barça

El mateix Gündogan respon a les especulacions pel seu viatge exprés a Turquia

El futbolista, al radar d'equips com el Fenerbahçe de Mourinho, reconeix el seu desig de recalar algun dia a la Lliga otomana... però no aquest estiu

Redacció Esport3Actualitzat

Els rumors sobre el futur d'Ilkay Gündogan han començat a córrer a les xarxes socials després que una imatge d'ell a l'aeroport d'Istanbul comencés a circular. El nom del futbolista del Barça, alemany d'ascendència turca, ha sonat per reforçar el Fenerbahce de José Mourinho. L'exentrenador del Madrid havia demanat al club que fessin un esforç econòmic per fitxar el migcampista, però l'operació no es produirà aquest estiu.

 

La televisió turca, que ha caçat l'internacional de 33 anys a l'aeroport, li ha preguntat sobre el seu futur i Gündogan ha estat rotund. Seguirà a Barcelona la propera temporada:

"Estic molt feliç on estic per ara. Estimo molt Turquia. Algun dia puc ser traspassat a la Superlliga però no serà aquest estiu"

A ningú se li escapa que és un dels jugadors de la plantilla blaugrana amb una cotització més alta. I el Barça reconeix des de fa mesos que les arques del club agrairien fer una venda important. Tot i això, el seu agent i tiet, Ilhan Gündogan, també ha estat taxatiu confirmant la continuïtat del seu representat al Barça.

"És cert que alguns clubs han mostrat interès a fitxar-lo, però la postura d'Ilkay és clara: es quedarà a Barcelona. Està amb ganes de començar la nova temporada i ajudar el Barça a assolir els seus objectius."

El viatge a Turquia respon a qüestions personals i comercials. L'excapità del City, aprofitant els dos dies de festa que ha donat Hansi Flick després de la gira pels Estats Units, ha anat a visitar la seva família i també ha gravat un anunci publicitari. Així doncs, no hi ha "cas Gundogan". Si més no, aquest estiu... si no hi ha cap gir de guió.

 

Anar al contingut