Waterpolo

El Mataró, campió de Lliga per la via ràpida (10-4)

L'equip maresmenc, que ja s'havia imposat en l'anada, ha tornat a superar el Sant Andreu per adjudicar-se la seva segona Lliga

Redacció Esport3Actualitzat

L'Assolim Mataró no ha volgut deixar lloc a la sorpresa. Després de l'excel·lent triomf aconseguit a la piscina del Sant Andreu (8-10) en el primer partit de la final de la Lliga Femenina, l'equip de Dani Ballart ha tornat a imposar-se en la tornada, aquest cop a casa (10-4).

D'aquesta manera, el conjunt maresmenc guanya la seva segona Lliga i torna a treure el cap en l'hegemonia del Sabadell, que havia guanyat quinze dels últims disset títols --ara quinze de divuit-- i els últims tres de manera consecutiva. L'anterior Lliga guanyada pel Mataró, la temporada 2019-20, va ser adjudicada quan el campionat es va suspendre per la pandèmia i la Federació Espanyola va decidir atorgar el títol a l'equip que liderava la fase regular en el moment de l'aturada. Amb el títol guanyat enguany, no hi ha cap mena de discussió possible.

Sylvie van de Kraats, amb quatre gols, ha estat la màxima golejadora d'un partit que passarà a la història del Mataró. Sobretot per l'excel·lent exercici defensiu de les locals, que només han concedit quatre gols al Sant Andreu. Al final, festa grossa a Mataró en una temporada que ha vist com els equips catalans es repartien els títols: la Champions ha estat per al Sabadell; la Copa, per al Sant Andreu, i la Lliga, per al Mataró.

 

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut