Mario Hezonja durant un partit contra el Barça
Mario Hezonja durant un partit contra el Barça (Europa Press)
Bàsquet

El Mario Hejonza més desafiant torna a perdre els papers... en un partit amistós

El jugador de bàsquet del Reial Madrid ha estat expulsat per una doble tècnica en un partit de pretemporada contra el Mònaco

Redacció Esport3Actualitzat

El Reial Madrid s'ha imposat al Mònaco en un partit de preparació de la pretemporada. L'equip de Chus Mateo ha vençut el combina monegasc per només dos punts (77-75) en un final ajustat en el qual no ha pogut participar Mario Hezonja. El croat ha tornat a demostrar la part més fosca del seu caràcter i ha estat expulsat quan faltaven poc més de 5 minuts i mig per al final del partit.

El conjunt blanc dominava el marcador per quatre punts i Mario Hezonja ha intentat una cistella que no ha entrat. El jugador croat ha demanat falta en el contacte amb el seu defensor, però l'equip arbitral no ha assenyalat res. Hezonja no ha estat d'acord i en el retorn cap a la seva pista ha estat gesticulant notablement, un fet que li ha suposat una tècnica.

Lluny de calmar-se, el croat ha anat directament cap a l'àrbitre principal i ha continuat amb les seves protestes. De res han servit les intervencions d'alguns companys seus per intentar calmar-lo. Segona tècnica i expulsió d'Hezonja. Tot plegat, en un partit amistós de pretemporada. El jugador ha enfilat el túnel de vestidors molt enfadat i, fins i tot, ha negat la mà a uns nens que estaven a la graderia.

Anar al contingut