Els jugadors del City celebren un dels gols que li han marcat al Watford (EFE)

El Manchester City guanya la FA Cup golejant per 6 a 0 el Watford

El conjunt de Pep Guardiola no ha tingut pietat del Watford de Javi Gracia i Deulofeu. David Silva, Gabriel Jesus (2), De Bruyne i Sterling (2), autors de la mitja dotzena en la final de Wembley.
Francesc Sòria Actualitzat
TEMA:
Guardiola

La final ha arrencat amb el domini, com era previsible del Manchester City, però la primera gran ocasió ha estat del Watford... i quina ocasió! Un mà a mà de Pereyra amb Ederson que el porter brasiler del City ha salvat amb el genoll, recordant l'Iker Casillas de les grans cites. Poc després, Doucouré ha xutat i Kompany ha refusat amb el braç. L'àrbitre no ha assenyalat penal perquè ha considerat que el capità belga tenia enganxat el braç al seu cos. I quan els "petits" perdonen, els "grans" ho aprofiten. En el minut 26, David Silva ha recollit un rebot dins l'àrea i ha engaltat una volea amb la cama esquerra imparable per a Heurelho Gomes. Un a zero per als favorits. Abans d'arribar al descans, centrada de Bernardo Silva, un dels deixebles avançats de Guardiola, sortida en fals de Gomes i Gabriel Jesus ha marcat còmodament el segon gol. L'equip de Javi Gracia i de Gerard Deulofeu quedava molt tocat.

A la represa, el Watford no ha tirat la tovallola. S'ha acostat a la porteria d'Ederson i li ha discutit la possessió de la pilota als "cityens". Però la qualitat de la plantilla de Guardiola és immensa. De Bruyne, suplent avui, ha completat una contra en el minut 61. Tres a zero. El tècnic de Santpedor tenia el blat al sac i ben lligat. Amb el Watford trencat, De Bruyne li ha tornat l'assistència a Gabriel Jesus. El brasiler no ha perdonat en un nou contraatac i ha signat el 4 a 0, el seu segon gol de la tarda. La maneta ha estat obra d'Sterling després d'una gran acció individual de Bernardo Silva. El City ha humiliat, encara més, el Watford amb el sisè. Sterling, un altre cop, ha necessitat dues rematades per arrodonir la mitja dotzena.

L'equip de Pep Guardiola passarà a la història per aquesta temporada. Ha conquerit la lliga anglesa amb rècord de punts i no ha deixat cap títol domèstic als seus rivals. Només li ha faltat la Champions.