CHAMPIONS

El Manchester City derrota el Copenhaguen a mig gas (3-1)

L'equip de Guardiola ha accedit per setena temporada consecutiva als quarts de final de la Lliga de Campions

Miquel RibasActualitzat

El Manchester City no ha tingut problemes per sentenciar al Copenhaguen (3-1) i s'ha classificat còmodament per als quarts de final de la Lliga de Campions per setena temporada consecutiva.

• El City, jugant a mig gas, n'ha tingut prou. Pep Guardiola ha dosificat esforços al seu equip pensant en el partit del dissabte, en què es juga mitja Premier League davant el Liverpool a Anfield. S'han quedat a la banqueta homes com De Bruyne, Bernardo i Foden, entre altres. En canvi, al davant ha fet jugar Haaland i Julián Álvarez.
  • El Manchester City ha encarrilat el partit tot just començar i a pilota parada. Als cinc minuts de joc, Julián Álvarez ha picat un córner i Akanji ha rematat amb un xut fort i ha fet pujar el primer gol de la nit.
  • L'equip de Guardiola estava jugant molt còmode i en el minut 9 ha arribat el segon gol, que ha arribat precedit d'un cop de cap de Rodri al travesser. Finalment, Julián Álvarez ha engaltat un xut que el porter Grabara s'ha empassat, tot i tocar la pilota amb les mans.
  • Després del 2 a 0, el City s'ha relaxat, conscient de la seva superioritat al camp. No obstant, el Copenhaguen no s'ha adormit i en el minut 29 ha reduït diferencies després d'un ràpid contracop. El jove Óskarsson ha protagonitzat un gran detall de qualitat al fer una passada de taló perquè Elyounoussi només hagués d'enviar la pilota al fons de la porteria d'Ederson.
  • En el temps afegit de la primera meitat un hàbil Haaland ha fet el 3 a 1. El davanter noruec ha controlat la pilota a l'àrea, després de rebre una llarga assistència de Rodri. Ara suma sis gols en la competició i ha empatat amb Mbappé i Kane, que ahir van signar respectius doblets, en la seva lluita pel pitxitxi de la Lliga de Campions.