Haaland segueix celebrant gols, tant a la Champions com a la Premier

El Manchester City certifica el pas als vuitens amb una còmoda victòria (3-0)

Els de Guardiola són líders del grup G seguits del RB Leipzig, que han derrotat l'Estrella Roja (1-2)

El Manchester City amb la victòria davant el Young Boys en tenien prou per aconseguir el pas a vuitens de la Lliga de Campions i els homes de Pep Guardiola han sortit amb ganes de rematar la feina sense complicar-se massa la vida. Abans de marxar al descans el City ja guanyava per dos gols a zero. El primer gol ha arribat al minut 23, des del punt de penal, un xut de Haaland des dels onze metres. Una de les incògnites del partit era si el tècnic català faria jugar al noruec Erling Haaland i ha optat per mantenir-lo al terreny de joc durant 60 minuts. El segon gol ha arribat just abans d'acabar la primera meitat, una diana magnífica obra de Foden.

A la represa, ha arribat el tercer gol, novament el noruec no ha perdonat davant la porteria de Racioppi. Al minut 52, el Young Boys s'ha quedat amb un jugador menys per l'expulsió de Lauper per doble targeta groga. El partit ha estat pràcticament un monòleg del líder de la Premier.

El Leipzig fa els deures patint i aconsegueix el pas a vuitens

El Leipzig, que ha quedat segon de grup, s'ha enfrontat a l'Estrella Roja. Xavi Simons ha estat l'autor del primer gol del partit, que ha arribat al minut 8. Durant la primera meitat, semblava que el Leipzig estava més a prop d'aconseguir el segon, que no pas el conjunt serbi d'obrir el marcador.

A la segona meitat, l'Estrella Roja ha sortit amb una marxa més, però quan ho estaven intentant, ha arribat el segon gol del conjunt alemany al minut 77, un gol d'Openda, que ha caigut com un gerro d'aigua freda per a l'equip de Belgrad. Quatre minuts després, l'Estrella Roja ha aconseguit retallar distàncies amb un gol en pròpia porteria de Henrichs. L'Estrella Roja ho ha estat intentant fins als últims instants, però no han pogut igualar el marcador. El conjunt de Marco Rose ha arribat amb baixes sensibles com la de Dani Olmo, Orban i Werner, però tot i això s'han emportat la victòria que els ha permès quedar segons de grup i el pas a vuitens de final. L'Estrella Roja es jugarà amb el Young Boys jugar a Europa.