El Mallorca deixa fora de combat el Dépor i es converteix en equip de la Primera Divisió (3-0)

El conjunt de Vicente Moreno ha remuntat el 2-0 encaixat en el partit d'anada a Riazor

Màxima assistència a l'estadi de Son Moix, amb il·lustres convidats a la llotja com Rafa Nadal, per veure el decisiu partit entre el Mallorca i el Deportivo de la Corunya i és que en joc hi havia, ni més ni menys, que l'últim bitllet per pujar a la Primera Divisió.

El conjunt balear començava amb el desavantatge del 2-0 encaixat a Riazor en el partit d'anada, de manera que els de Vicente Moreno han sortit a la gespa a deixar-hi la pell. Als vint minuts de joc, el Mallorca s'ha posat al davant amb un gran gol de Budimir, que, després de rebre una assistència de Salva Sevilla, ha controlat la pilota amb molta sang freda, ha retallat dos dels seus marcadors i, finalment, des de la frontal de l'àrea ha marcat el primer dels locals.

Al minut 62, Son Moix ha embogit amb un golàs de Salva Sevilla, que ha igualat l'eliminatòria amb una canonada de falta directa des de fora de l'àrea que ha perforat la porteria de Dani Giménez.

El Dépor s'ha abocat a un atac ferotge en busca del gol, però s'ha topat amb un Mallorca molt ben posicionat que ha fet tot el possible per evitar que s'apropessin a la porteria i, quan els gallecs ho han aconseguit, la més clara l'ha tingut Quique González, han topat amb un Reina estel·lar sota els pals.

A les acaballes, Abdon ha culminat el somni de l'ascens del Mallorca amb un gol espectacular. Baba ha robat la pilota al mig del camp i l'ha passat al seu company, que s'ha escapat fins a plantar-se a l'àrea del Dépor i afusellar amb el tercer i definitiu gol que porta el conjunt balear, de nou, a la màxima categoria del futbol. El 27 de maig del 2018, el Mallorca pujava a la Segona Divisió, de l'infern de la Segona B, i d'aquí a l'olimp de Primera en poc més d'un any. Dos ascensos consecutius, una autèntica gesta.