Willy Hernángomez en una imatge del @FCBbasket
Willy Hernángomez en una imatge del @FCBbasket
Bàsquet

El Madrid no iguala l'oferta i Willy Hernangómez serà jugador del Barça

El club blaugrana va presentar una oferta fa uns dies i el Madrid no ha volgut igualar l'oferta i endur-se el jugador

Redacció Esport3Actualitzat

Willy Hernangómez serà jugador del Barça de bàsquet. El club blaugrana va presentar una oferta fa uns dies i el Madrid, que tenia els drets del jugador a Europa, finalment no ha volgut igualar-la. L'exmadridista, de 29 anys, serà la nova gran peça del Barça en el joc interior.

Ara, s'haurà d'esperar per veure si el Barça també fitxa el seu germà, Juancho Hernangómez. L'aler madrileny també fa uns anys que juga a l'NBA, però es troba sense equip i el seu futur encara no està clar.

El Reial Madrid, que tenia els seus drets a la Lliga ACB, disposava fins al 12 de juliol a les 23.59, per igualar la proposta blaugrana. No ho ha fet, i Hernangómez es convertirà en nou jugador blaugrana. Willy va jugar al Reial Madrid de bàsquet entre el 2012 i el 2016 abans de fer el salt a l'NBA, amb una cessió de dues temporades al Sevilla entremig. 

 

Aquest és el tuit que Hernangómez ha publicat passades les 12 de la nit:

Hernangómez, de 29 anys i 2,11 metres d'alçada, és un pivot amb bona capacitat d'associar-se amb els companys. Té una sòlida experiència a l'NBA, on ha jugat les últimes set temporades repartides entre els New York Knicks, els Charlotte Hornets i els New Orleans Pelicans. La temporada passada va tenir una mitjana de 6,7 punts i 4,7 en 11,8 minuts de joc per partit. El pivot madrileny no es va acabar de consolidar als Pelicans i només va participar en la meitat de partits del seu equip en l'última campanya.

El jugador és internacional amb l'equip espanyol i va ser premiat com a millor jugador de l'últim Eurobasket, en què el conjunt de Scariolo es va endur el títol. Willy Hernangómez pertany a una família molt vinculada amb el bàsquet. El seu pare va ser jugador del Madrid i l'Estudiantes, la seva mare va ser campiona d'Europa amb la selecció espanyola l'any 1993, la seva germana juga a la Universitat de Fairfield dels Estats Units i el seu germà també porta anys jugant al màxim nivell del bàsquet mundial.

La Penya manté els drets per Kyle Guy

El Joventut de Badalona ha igualat l'oferta presentada pel València Basket per al jugador Kyle Guy, subjecte a dret de tempteig per part del club verd-i-negre. Així doncs, el Joventut Badalona manté els drets sobre el jugador a l'ACB:

 

 

 

Anar al contingut