Güler amb Florentino Pérez aquest divendres
Güler amb Florentino Pérez aquest divendres
futbol

El Madrid dona a Arda Güler un dorsal maleït

El turc ha estat presentat amb un número que en l'última dècada ha anat associat a la irrellevància

Redacció Esport3Actualitzat

En la seva presentació, el jove Arda Güler ha dit que vol convertir-se en una "llegenda" del Reial Madrid. La primera missió de la perla turca serà convèncer Ancelotti. La segona, vèncer la superstició. I és que el migcampista de 18 anys lluirà el dorsal 24 a l'esquena, un número que en l'última dècada ha anat associat a la irrellevància al vestidor blanc.

Abans que l'ex del Fenerbahçe, el propietari del número maleït era el central Jesús Vallejo, un dels jugadors menys utilitzats pel tècnic italià. De fet, l'aragonès ha vist com, novament, li prenien el dorsal. Abans que ell, el 24 del Madrid va ser el premianenc Mariano Díaz, que en els últims quatre anys ha sortit a menys d'un gol per temporada. L'historial de portadors del dorsal dels últims 10 anys el completen Dani Ceballos, en la seva primera i insulsa etapa al Bernabéu (entre 2017 i 2019), i Asier Illarramendi, el guipuscoà que es va guardar el seu millor futbol per a la Reial Societat.

Güler deixa a Istanbul el 10 que lluïa a la Lliga otomana, el número que s'adequa a la seva posició al camp. A Madrid haurà de començar les seves pràctiques a l'elit amb el 24, una particular L de conductor novell que a finals del segle passat va portar Álvaro Benito. Val més no recordar-li a la nova esperança blanca la sort que va córrer l'ara comentarista, retirat prematurament als 26 anys.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Arda Güler (@10ardaguler)

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut