El sostre retràctil del Bernabéu es va estrenar el setembre passat

El Madrid contraataca la pancarta del Girona amb un estratagema per intimidar els jugadors de Míchel

El club blanc té decidit tornar a utilitzar una de les novetats del Bernabéu en el duel amb la Lliga en joc
Redacció Esport3 Actualitzat

Nou capítol de la batalla psicològica que s'està lliurant en les hores prèvies del Reial Madrid-Girona de dissabte. Dimecres, el club gironí es va adjudicar un primer punt penjant una pancarta a la capital de l'estat, al més pur estil Joan Laporta, on es pot llegir "Quan el currículum no ho és tot". L'endemà, una notícia explicada a "El Món a Rac1" posa de manifest que el club blanc ja ha pensat en el contraatac.

La pancarta d'un patrocinador del Girona amb el missatge: "Quan el currículum no ho és tot"

L'actual líder de la Lliga, amb dos punts d'avantatge sobre els blancs-i-vermells, té decidit tornar a utilitzar una de les novetats introduïdes en la remodelació del Santiago Bernabéu en el duel amb la Lliga en joc. Aquesta innovació és el sostre retràctil de l'estadi per augmentar el so ambient del coliseu de la Castellana i així intimidar els jugadors de Míchel.

Un precedent fallit

Amb independència de la temperatura o condicions climàtiques que presenti la tarda de dissabte, l'objectiu de l'estratagema és convertir el camp en una caixa de ressonància. El reglament no s'oposa a aquest ús d'una eina permesa i més habitual en països freds --a l'estat només en disposa el Bernabéu--, però quan es va posar en pràctica en el derbi madrileny de la passada jornada no va estar exempta de polèmica a les xarxes.

Algun usuari va ironitzar amb el fallit resultat d'un giny inaugurat el setembre. No hi veien per enlloc l'"efecte caldera" promès:

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut