El Madrid cau també a París (2-1) i s'apropa a l'abisme en la Champions

Les blanques només han sumat un punt en els tres primers partits de la fase de grups

• El Reial Madrid ha aguditzat la seva crisi amb una derrota al camp del París FC (2-1) que el deixa amb només un punt en les tres primeres jornades de la fase de grups de la Champions.
  • L'equip de Toril ha sortit adormit al terreny de joc i en el minut 6 ja perdia 2-0. Dufour i Thiney han estat les golejadores del París.
  • El Madrid ha fallat un penal en el minut 26. Nnadozie ha aturat el xut d'Olga Carmona.
  • Les blanques han millorat a la segona meitat i han retallat diferències amb una diana de Moller en el minut 53. Zornoza ha estavellat una pilota al travesser en el 74 que podria haver estat el 2-2.
  • Amb aquesta derrota, comptant lliga i competició europea, les blanques només han guanyat un dels últims sis partits.