Adrià Díaz en una imatge d'Instagram
Adrià Díaz en una imatge d'Instagram
futbol

El Madrid acomiada un tècnic del futbol base per una carta d'agraïment al Barça

El segon entrenador del Juvenil C, Adrià Díaz, va estar a la Masia entre el 2015 i el 2019

Redacció Esport3Actualitzat

El futbol base del Reial Madrid segueix al centre de la polèmica. Després de l'escàndol sexual protagonitzar per jugadors de l'entitat blanca, ara és notícia per l'acomiadament d'Adrià Díaz, segon entrenador del Juvenil C. Segons ha avançat The Athletic, ha perdut la feina després que el Madrid s'assabentés que el tècnic havia publicat una carta d'agraïment al Barça a les xarxes socials.

En el text, el tècnic, que va estar a la Masia entre el 2015 i el 2019 després de passar per la Damm, hauria agraït el suport del Barça en un moment difícil en què la seva mare patia càncer, especialment el fet de posar-li totes les facilitats per afrontar la dura situació familiar.

El Madrid intenta desmentir-ho

Relevo explica que la carta hauria arribat a mans de Manu Fernández, el màxim responsable del planter madridista, que va decidir posar fi a la seva vinculació. La reacció del club presidit per Florentino Pérez ha estat intentar desmentir-ho, assenyalant que Díaz va rebre una oferta del Leganés que suposava una millora laboral.

L'únic cert és que, després de ser acomiadat, el club del sud de Madrid serà la seva nova feina. El Leganés l'ha contractat com a director de les escoles internacionals.

Anar al contingut