Futbol

Estefanía Banini, fitxatge estrella del nou Llevant Badalona

L'equip canvia de nom i passa a ser el Llevant Badalona, a l'espera de confirmar la seva venda a un grup d'inversió. Nous colors i fitxatge de pes: l'argentina Estefanía Banini

Redacció Esport3Actualitzat

El Llevant Badalona ja està en marxa. La nova entitat catalana neix de l'acord entre Badalona i l'històric Llevant Les Planes. L'equip ha començat aquest dilluns la nova temporada amb Ferran Cabello al capdavant de l'equip i a partir de dimecres ja s'entrenarà a l'estadi municipal badaloní.

El renovat ambiciós projecte, que pretén competir amb els grans de la Lliga F, ha presentat un nou escut, que conserva l'estructura de l'emblema anterior amb un parell de canvis que fan referència a la ciutat de Badalona. Concretament, el color vermell es canvia pel blau i s'hi incorpora l'escut de la ciutat de Badalona.

El Llevant Les Planes, a la Lliga F (@AthleticClubFem)

Un dels canvis més notables és el trasllat a l'estadi municipal de Badalona, amb capacitat per a 4.100 espectadors, que duplica l'aforament del Municipal de les Planes. Segons el programa "Tot costa", l'equip ha demanat a l'Ajuntament una renovació de la gespa de l'estadi com a condició indispensable per fer el trasllat.

Amb la casa nova, l'entitat badalonina té l'objectiu de superar la 13a posició aconseguida la temporada anterior, que va permetre assolir la permanència.

La nova maniobra afectarà el club badaloní Seagull, entitat que promociona l'esport femení des de la base, que no veu de bon grat el trasllat del Llevant Badalona al seu estadi i critica que encara no se'ls ha explicat directament la novetat. El Municipal de Badalona també és la seu del Club de Futbol Badalona i de l'equip dels Dracs, que, segons el "Tot costa", també està disconforme a compartir l'estadi.

El tercer club català que competirà a la Lliga F, juntament amb el Barça i l'Espanyol, vol acabar de lligar la venda a un grup d'inversors estrangers. Unes negociacions que s'espera que no s'allarguin gaire, tal com informa el diari Ara. El canvi de rumb de la institució també ha permès solucionar els impagaments a les jugadores, representants i treballadors del club que acumulava el Llevant Les Planes des de fa mesos.

Fitxatge de luxe per a un projecte ambiciós 

Dimarts a les 19 hores ha tingut lloc la presentació institucional amb una roda de premsa amb la presència de l'alcalde de Badalona, Xavier García Albiol, i el president del Llevant Badalona, Josep Bellet

El projecte es veurà reforçat amb fitxatges amb la voluntat de donar a l'equip un impuls nou de cara a la temporada que ve, en què vol lluitar per objectius més ambiciosos que la permanència. El primer fitxatge ha estat presentat aquesta mateixa tarda a Badalona, ​​el de la internacional argentina Estefanía Banini.

Banini ha posat per a TV3 durant la seva presentació a Badalona

L'excapitana de l'"albiceleste" arriba a Badalona després de tres temporades a l'Atlètic de Madrid, on va disputar 89 partits i va ser clau en la consecució de la Copa de la Reina el 2023.

 

Anar al contingut