L'Uni ha anunciat el retorn de Gardner amb una referència al déu Thor
L'Uni ha anunciat el retorn de Gardner amb una referència al déu Thor
BÀSQUET

El llampec californià torna a Fontajau: l'Uni Girona fitxa Rebekah Gardner

L'alera torna quatre mesos després de desvincular-se de l'equip, suplint la baixa de Kelsey Mitchell

Redacció Esport3Actualitzat

L'Uni Girona torna a tenir l'estrella que desitjava. Una setmana després d'anunciar oficialment la desvinculació de Kelsey Mitchell, l'equip de Fontajau ha anunciat el retorn a l'equip de Rebekah Gardner. La californiana, que s'havia desvinculat de l'Uni aquest passat agost, tornarà a la pista a partir de gener, quan s'espera que es recuperi completament de la lesió al peu que la va obligar a passar pel quiròfan.

Gardner disputarà així la seva tercera temporada amb l'equip gironí. L'alera va arribar el 2021 procedent de Romania i va aconseguir l'MVP de la Lliga Endesa en el seu primer any. Aquest 2023 va entrar a la rotació d'un conjunt de la WNBA, el Chicago Sky, un cop finalitzada la temporada amb l'Uni.

Allà va lesionar-se el peu i, tot i la intenció de la jugadora i de l'equip de renovar el seu contracte, Gardner va desvincular-se de l'Uni. Ara, la baixa inesperada de Mitchell li ha tornat a obrir la porta.

La direcció esportiva de l'Uni, encapçalada per Laia Palau, treballarà ara per retenir la jugadora fins al final de temporada. La possibilitat dependrà del calendari de la WNBA i de les possibilitats o el desig de Gardner de tornar-hi.

 

Anar al contingut