El límit salarial té amenaçat un quartet de jugadors del Barça

El club ha d'adequar la situació contractual de Vitor Roque, Gavi, Iñigo Martínez i Balde de cara a la temporada vinent
Redacció Esport3 Actualitzat

L'últim capítol del pòdcast "Barça Reservat" de la plataforma digital 3Cat explica que el Barça encara arrossega deures amb el fair play financer de la Lliga de cara a la pròxima temporada. La situació pot comprometre el futur de fins a quatre jugadors del primer equip, per tal que puguin ser inscrits sense problemes a la competició domèstica. Són Gavi, Balde, Iñigo Martínez i l'últim en arribar, Vitor Roque.

En el cas de l'andalús, lesionat fins a finals de curs, està inscrit a la competició actual gràcies a una cautelar obtinguda pel Barça als jutjats. Per això, el migcampista no té assegurada la seva plaça al primer equip: una resolució judicial contrària podria obligar-lo a tornar a jugar amb dorsal del Barça Atlètic.

El central basc, per la seva banda, va ser inscrit a la lliga quan només quedaven tres minuts de marge per fer-ho. Segons el periodista Xavi Hernández, de l'Ara, l'espera es deu al fet que sense la cessió d'Eric Garcia no s'hauria pogut inscriure l'ex de l'Athletic. El club, però, només va poder fer entrar un any i, per tant, té pendent l'adequació del seu segon any de contracte dins el fair play financer.

L'estiu vinent es viurà un altre pols entre Joan Laporta i Javier Tebas (Europa Press)

El cas d'Alejandro Balde també depèn d'un petit "truc" judicial. El català està inscrit gràcies a una normativa de la lliga que busca defensar-se de la fuga de talent, tot facilitant la inscripció dels jugadors del planter que es revaloren sobtadament.

D'altra banda, la renovació del cos tènic del primer equipfins al 2025 amb una temporada opcional, seria una altra de les operacions pendents d'encaixar al fair play. El marge acaba aquest estiu, moment en què es viurà un nou assalt del pols permanent entre Joan Laporta i Javier Tebas.

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut