Hakimi al costat del seu company al PSG, Kylian Mbappé, a la gala "The Best" d'aquesta setmana
futbol

El lateral del PSG Achraf Hakimi, acusat de violació

La fiscalia de Nanterre ha decidit tirar endavant l'acusació després que una dona de 24 anys declarés haver estat agredida sexualment pel futbolista al domicili de Hakimi

Redacció Esport3Actualitzat

La Fiscalia tira endavant l'acusació formal contra el futbolista marroquí del París Saint Germain, Achraf Hakimi, tot i que la víctima no va voler posar denúncia, sinó declarar uns fets que haurien tingut lloc el 25 de febrer. Segons Le Parisien, aquell dia una jove va acudir a la comissaria per declarar que "havia estat violada" per l'internacional marroquí de 24 anys. 

Després de mantenir contacte per Instagram des de mitjans de gener, dissabte passat va ser el dia de la primera trobada entre ells. El delicte hauria succeït al domicili que el futbolista comparteix amb l'actriu Hiba Abouk i els dos fills de la parella, on Hakimi hauria petonejat la noia a la boca i als pits, malgrat la seva negativa. 

La policia judicial va posar en alerta la fiscalia que ha entrat d'ofici a causa de la "gravetat" i la "notorietat" del presumpte autor. Actualment, Hakimi, exjugador del Borussia Dortmund, Inter de Milà i forjat professionalment a les categories inferiors del Reial Madrid, està lesionat a l'isquiotibial. 

 

 

Anar al contingut