Lamine Yamal jugant amb el seu germà petit (EFE)
Barça

El Lamine Yamal més tendre: cangur i professor del seu germà

El jugador del Barça treu el seu costat més familiar amb el més petit de la casa

Redacció Esport3Actualitzat

Lamine Yamal és de ple dret una estrella del futbol mundial amb només 17 anys. Les excel·lents actuacions amb el Barça i una gran Eurocopa liderant la selecció espanyola fins al títol han consagrat el jove talent com una realitat. I amb l'èxit també han arribat els focus mediàtics, que sembla que no afecten el de Rocafonda.

El maresmenc continua fent activitats típiques dels adolescents de la seva edat. I, com a germà gran, també li toca fer-se càrrec dels germans petits a estones. Un cangur que molts voldrien tenir.

Un cop acabat el partit contra l'Athletic Club, on l'extrem va marcar un dels gols dels blaugrana, Lamine Yamal va sortir a jugar a pilota amb el seu germà petit de només uns anys. Uns moments íntims que no han tardat a viralitzar-se a les xarxes. El petit de la casa encara té poca traça amb l'esfèric als peus, però amb el professor que té, qui sap si també farà carrera.


No és la primera vegada que Lamine Yamal treu la seva versió més juganera amb el seu germà petit. Durant la celebració de l'Eurocopa, també se'ls va poder veure enriolats al mig del camp jugant amb confeti.

 

 

Anar al contingut