Pep Guardiola durant el partit entre el City i l'Arsenal (Reuters)

El lament més sincer de Pep Guardiola: "Desgraciadament, ha passat el pitjor"

El migcampista Rodri ha estat operat aquest divendres per un trencament d'un lligament encreuat anterior i s'acomiada així de la temporada
Redacció Esport3 Actualitzat

"Estem a prop d'una vaga de jugadors." Va ser la frase més viral de la prèvia de l'inici de la Champions League. El seu autor, Rodri Hernández, esclatava contra el calendari de partits i proposava una revolta per part dels jugadors. Només deu dies després, el futbolista del Manchester City ha estat operat d'una greu lesió al genoll dret i es confirma que serà baixa tota la temporada.

El migcampista és un dels jugadors vitals del City de Pep Guardiola. Precisament, va ser el madrileny l'autor del gol de la final contra l'Inter de Milà que va donar la primera i única Champions al conjunt anglès. L'entrenador de Santpedor ha lamentat la lesió del jugador, que el tindrà allunyat dels terrenys de joc fins a la pròxima temporada.

"Desgraciadament, ha passat el pitjor, però aquestes coses passen. Som aquí per ajudar-lo en aquesta recuperació. No tenim un jugador similar a ell, però la resta, tots junts, poden donar-nos el que ens ha donat Rodri des que va arribar. Haurem de fer-ho com un equip i trobar la forma de jugar molts mesos sense un jugador tan important."

Guardiola exculpa la selecció espanyola

La lesió de Rodri es va produir durant el partit contra l'Arsenal, diumenge passat, en el trepidant empat a l'Etihad Stadium. Era només el tercer partit que disputava amb el seu equip aquesta temporada. I és que el migcampista arrossegava una lesió que es va fer a la final de l'Eurocopa contra Anglaterra.

Rodri no va poder completar una pretemporada normal amb el Manchester City i es va perdre els primers partits de la Premier League. De fet, va començar el curs en l'aturada de seleccions i el primer partit que va disputar va ser amb el conjunt espanyol, en el duel contra Suïssa de la Lliga de les Nacions. Malgrat això, Pep Guardiola ha exculpat la selecció espanyola de la greu lesió de Rodri.

"La selecció volia el millor per ell i això (la lesió) no està ni remotament relacionat amb la selecció."

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut