Gavi s'escalfa a San Mamés (EFE)
Gavi, durant l'escalfament, a San Mamés (EFE)
Barça

El jutge dona la raó a LaLiga i anul·la la inscripció de Gavi al primer equip del Barça

La cautelar hauria quedat suspesa perquè el Barça va presentar la demanda un dia massa tard, però des del club blaugrana ho neguen

Redacció Esport3Actualitzat

La mesura cautelar que va obligar LaLiga a inscriure Gavi després de la seva renovació ha quedat suspesa perquè el Barça va presentar la seva demanda fora de termini. La interlocutòria judicial que va obligar LaLiga a inscriure Gavi queda sense efecte per un defecte de forma del conjunt blaugrana.

Declaració oficial:

"LaLiga ha rebut notificació del jutjat núm. 10 del mercantil de Barcelona, ​​informant de l'alçament de les mesures cautelars acordades el 31 de gener de 2023 pel cas Gavi, pel fet que el FC Barcelona no va complir els terminis establerts per a la presentació de la demanda principal".

La mesura cautelar va obligar LaLiga a inscriure el jugador, però en haver-se presentat tard, ara, el mateix jutjat ha alçat aquesta mesura cautelar.

Amb aquesta decisió judicial, Gavi no està inscrit al primer equip, però podrà continuar jugant com fins ara perquè tenia una fitxa del filial, i un visat de LaLiga per poder competir amb els de Xavi.

El Barça replica i nega que hi hagi una decisió en ferm

Des de la banda del club blaugrana, repliquen que "no s'ha presentat fora de termini". I argumenta que  "és una decisió del lletrat de l'Administració de Justícia que no es ferma i que la mesura cautelar fins que no sigui ferma no estarà aixecada".

Anar al contingut