Hansi Flick, durant l'entrenament d'aquest diumenge previ a marxar a la seva primera gira nord-americana amb el Barça
Hansi Flick, durant l'entrenament d'aquest diumenge previ a marxar a la seva primera gira nord-americana amb el Barça (FCB)
Barça

El jugador del Barça que renuncia a una setmana de vacances: l'esperen als Estats Units

L'expedició blaugrana, completada amb una quinzena de joves del filial i juvenils, posa rumb aquest diumenge a la gira nord-americana

Redacció Esport3Actualitzat

Manchester City, Reial Madrid i Milan examinaran des dels Estats Units la pretemporada del primer projecte de Hansi Flick com a tècnic del FC Barcelona. L'expedició blaugrana, completada amb una quinzena de joves del filial i juvenils, posa rumb aquest diumenge a la gira nord-americana.

Quan aterri a Orlando l'entrenador alemany podrà saludar dos peces importants de la plantilla, Raphinha i Gündogan, que viatgen pel seu compte. Tots dos estaran disponibles pels tres testos programats. Kounde, en canvi, es perdrà el primer compromís contra el conjunt de Pep Guardiola però no faltarà envers els madrilenys ni els llombards. Es presentarà directament a Baltimore l'1 d'agost.

Per voluntat pròpia, el francès farà un gest que li pot fer sumar punts de cara al nou inquilí de la banqueta culer. I és que Kounde tenia permís per estalviar-se la gira i seguir de vacances. L'ex del Sevilla va quedar eliminat de l'Eurocopa, precisament contra la "roja", el dimarts 9 de juliol, fet pel qual renunciarà a una de les quatre setmanes de descans que li pertoquen.

Les 10 baixes de Flick

Dijous, en la seva presentació, Flick es mostrava satisfet amb plantilla que s'ha trobat a Barcelona, esforçada i amb un talent jove que compensa les absències. De cara a la gira nord-americana, compta amb 10 baixes. La meitat són els lesionats Ansu Fati, De Jong, Pedri, Gavi i el recentment operat Ronald Araujo. Tres, Fermín, Cubarsí i Eric Garcia, es troben disputant els Jocs mentre Lamine Yamal i Ferran Torres gaudeixen de les merescudes vacances.

A falta de fitxatges --només s'ha anunciat Pau Víctor--, la gira representa una oportunitat única per al jovent. I sinó, que li preguntin a Fermín. 

Deco no viatja als Estats Units

Qui ha canviat de plans ha estat Deco. El secretari tècnic blaugrana no viatjarà a la gira tot i que estava previst que ho fes. El portuguès es queda a Barcelona per seguir dedicat a les operacions d'un mercat de fitxatges que, un estiu més, es veu condicionat per la situació econòmica del club.

Anar al contingut