La foto de família del capítol de La Sotana amb Bargalló
La foto de família del capítol de La Sotana amb Bargalló
HOQUEI PATINS

El jugador del Barça Pau Bargalló reivindica a La Sotana les retransmissions d'hoquei patins d'Esport3

"Per Esport3, la pilota es veu bé i cada vegada millor", és l'opinió del jugador amb més MVP's

Redacció Esport3Actualitzat

Al darrer programa de La Sotana han tingut de convidat Pau Bargalló, un esportista que per molts (nosaltres inclosos) és el millor jugador d'hoquei patins del món. A la introducció de l'espai, en els minuts 4 i 9.15, Joel Díaz s'ha referit a les retransmissions d'OK Liga TV, la plataforma de streaming de la Federació Espanyola on es poden veure tots els partits de la Lliga d'hoquei patins, i ha opinat que el fet que siguin els clubs els responsables de les retransmissions fa que la inversió sigui desigual. També ha assegurat que "no es veu bé per la tele i la qualitat d'imatge és dolenta".

Pau Bargalló ha reconegut que en molts casos és així, però ha volgut reivindicar les retransmissions d'Esport3 i ha respost: "Hi ha molta gent que pensa que a l'hoquei per televisió no es veu bé la pilota, i jo crec que sí." I ha afegit: "Quan donen els partits per Esport3 (...), la veritat és que la pilota es veu bé i cada vegada millor, perquè cada vegada inverteixen més perquè sigui així."

 

L'hoquei patins ha estat un dels esports més programats per TV3 des del seu inici, l'any 1983, però, amb l'aparició del canal temàtic Esport3, la cobertura de les diferents competicions d'hoquei patins ha augmentat. Amb prop del centenar de partits emesos per temporada, l'especialització de professionals de la televisió en aquest esport i la recent incorporació d'una càmera Super Slow Motion a les unitats mòbils de Televisió de Catalunya, les transmissions produïdes i realitzades per la televisió pública catalana han fet un salt qualitatiu que no ha passat inadvertit ni als seguidors de l'hoquei patins ni als jugadors, com en Pau Bargalló. Gràcies, Paueti!

Torna a veure el 2n partit de la final 22-23, produït i realitzat per Esport3

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut