El jugador amb més sort a la Copa: tres Primera en menys d'un mes

El terrassenc Albert Caparrós, ara al Ceuta i exjugador del Cacereño, s'haurà enfrontat a Girona, Madrid i Barça entre desembre i gener
Francesc Latorre Actualitzat

És habitual que la Copa emparelli equips grans de Primera Divisió amb entitats de molta menys categoria. El que no és gens habitual és que un mateix jugador d'aquestes divisions inferiors s'enfronti a tres equips de màxim nivell en menys d'un mes. Aquest és el cas d'Albert Caparrós, un terrassenc de 24 anys que ara mateix juga al Ceuta. El català ha arribat aquest hivern a la ciutat nord-africana procedent del Cacereño, que en les dues anteriors rondes de la Copa del Rei es va enfrontar al Girona (2-1) i al Reial Madrid (0-1).

"Tinc molt clar que he tingut moltíssima sort. No és normal el que ha passat. N'hem gaudit molt amb la família, els amics, la meva parella.... Són d'aquelles coses que només et passen una vegada a la vida. Amb el Cacereño vaig tenir l'oportunitat de jugar els 90 minuts contra el Girona i guanyar el partit. Contra el Madrid vaig ser a la banqueta però igualment guardo grans records d'aquella jornada. Ara tinc moltes ganes de jugar contra el Barça. Els companys em fan broma sobre la sort que he tingut. Realment estic molt content."

És la seva segona etapa al Ceuta. Això es nota mentre atén TV3 al centre de la ciutat. La gent el saluda i li dona ànims de cara al partit contra el Barça. Els seus companys s'ho prenen com un parèntesi en una temporada complicada. Són cuers del seu grup. "Capa" juga de central i, contra el Barça, li podria tocar marcar Lewandowski. Nervis?

"Gens ni mica. Estic tranquil. Contra el Girona ja vaig haver de marcar el Taty Castellanos i Stuani, que són jugadors de primer nivell. Però al final són persones i futbolistes. Si em toca marcar Lewandowski, intentaré complicar-li la vida i fer que pensi que li ha tocat el típic defensor paparra que no se separa d'ell i que no li tremolen les cames."

Albert Caparrós, amb aficionades del seu nou equip, el Ceuta(CCMA)

Al vestidor "caballa" tenen el partit de l'Intercity com a referència del que cal fer per posar el Barça en dificultats. Encara que costi de creure, el seu pla de partit passarà per intentar prendre la pilota al Barça.

"El nostre entrenador, José Juan Romero, voldrà tenir la pilota. Voldrem prendre-la al Barça, tot i que som conscients que ells voldran fer el mateix. No som el típic equip fort i amb jugadors molt alts. Tenim jugadors de qualitat amb la pilota als peus. Intentarem tenir-la el màxim possible i generar perill. Volem fer que el Barça tingui una nit incòmoda."

Això sí, "Capa", culer de tota la vida, intentarà endur-se un record del partit en forma de samarreta.

El dia del Girona em vaig quedar sense i el dia del Madrid me'n van donar una d'Alaba, tot i que no va jugar. Del Barça m'agradaria la d'algun davanter que hagi tingut a prop durant el partit, com per exemple Lewandowski, Ansu o Raphinha. També em faria il·lusió la d'un central, que és la meva demarcació.

Si eliminen el Barça, se les veuria amb un altre Primera Divisió i encara farà més gran la llegenda del jugador més afortunat de tota la Primera Federació.

VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut