Karem Kanter arriba a la Penya procedent del BC Dzukija lituà
Bàsquet

Kerem Kanter, nou jugador del Joventut de Badalona

L'interior turc és el tercer fitxatge de la Penya aquest estiu, després d'incorporar Alen Omic i Nikos Zisis

Actualitzat

El Joventut de Badalona ha fet oficial la incorporació de Kerem Kanter. L'interior turc arriba procedent del BC Dzukija de la Lliga lituana i firmarà per un any com a jugador verd-i-negre.

Kanter, germà d'Enes Kanter, jugador dels Boston Celtics a l'NBA, és un interior de 2,06 metres que destaca per la seva polivalència. Pot exercir de quatre i de cinc gràcies a la seva amenaça en el tir exterior i a la seva capacitat de jugar al pal baix.

El jugador, de 24 anys, que va guanyar l'or a l'Europeu sub-18 l'any 2013, es va formar als Estats Units, on va completar el cicle universitari entre Grenn Bay (2014-2017) i Xavier (2017-2018). Després, Kanter va decidir marxar a Europa, on va tenir la seva primera oportunitat professional al JL Bourg Basket francès.

 

 

A mitja temporada, el turc va fer les maletes cap a Lituània, on va fitxar pel BC Dzukija, equip amb qui va guanyar el premi a màxim anotador de la Lliga gràcies als 16,8 punts per partit, acompanyats amb 7,3 rebots de mitjana.

Després d'Alen Omic i de Nikos Zisis, Kanteres converteix en el tercer reforç de la Penya de cara a la propera temporada.

ARXIVAT A:
Penya
Anar al contingut