Stuani té el protagonisme assegurat en el matx contra el PSG (Girona FC)

El Jovent Gironí dedica una versió de la "Potra salvaje" a Christian Stuani

La penya d'animació dels blanc-i-vermells estrena un nou càntic amb la melodia de la cançó de l'estiu
Redacció Esport3 Actualitzat

Sospita de qui et digui que aquest estiu no ha ballat la "Potra salvaje". La cançó de la segoviana Isabel Aaiún s'ha convertit en la reina de les discomòbils gràcies a un remix enganxifós. Doncs bé, en aquesta temporada de Champions, gràcies al Jovent Gironí, la melodia de la cançó de l'estiu se sentirà a la graderia de Montilivi i de tots aquells estadis on acompanyin l'equip de Míchel.

La penya d'animació dels blanc-i-vermells ha dedicat una versió del tema de l'estiu al capità, Christian Stuani. Aquesta és la lletra del càntic, que exalça alguna de les gestes del mite de Tala:

"Ens va tornar a Primera,

Escrivint, la història, com una llegenda!

El braçalet a l'esquerra,

I sota, el seu nom, el set a l'esquena!

Ara a viatjar per Europa,

Demostrant-li, al món, que no tenim sostre!

Tant se val Lliga o Copa,

Christian Stuani, fes que sigui nostra!"

La gran presentació en societat de la cançó ha estat aquest dimecres a la plaça parisenca de Trocadero, als peus de la torre Eiffel. Una bona forma de passar els nervis previs al debut gironí a la Lliga de Campions i el millor homenatge al davanter uruguaià.

Stuani té el protagonisme assegurat en el matx contra el PSG. Míchel va confirmar que portaria el braçalet en el primer onze de Champions de la història del club.

VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut