Luis Enrique durant una roda de premsa

El gran símil de Luis Enrique sobre Busquets que destrossa els seus detractors

La resposta del seleccionador d'Espanya quan li han preguntat si Sergio Busquets jugaria habitualment durant el Mundial.
Redacció Esport3 Actualitzat

Luis Enrique en estat pur. Quan li han preguntat si la càrrega física que portava Busquets seria un impediment perquè el judador fos titular en el seu equip:

"El meu objectiu és convèncer Busquets que pugui jugar un Mundial més. Si aconseguim estar en camp contrari, Busi es converteix en Rafa Nadal, perquè és el número 1. Si ens partim, doncs no. No hi ha ningú millor que Busi per jugar a allò que volem"

Per afegir:

"Si aconseguim l'escenari de partit que volem, igual que Rafa Nadal, Busquets és el número 1"

 

Un cop més, Luis Enrique no ha tirat de tòpics i ha estat enginyós per defensar un jugador que sempre ha estat la nineta dels seus ulls des que és seleccionador espanyol. 

Busquets és un dels sis blaugranes que han estat inclosos en la llista definitiva que jugarà el Mundial de Qatar.

A més, va reconèixer que un dels jugadors que estaven a la prellista de 55 futbolistes era Gerard Piqué, que finalment no ha passat el tall.

"Piqué era a la prellista, perquè quan la dono és un jugador en actiu i un dels millors centrals. Va acabar la temporada passada lesionat, competint amb el seu equip"

 

VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut