Peleteiro, arribant a la roda de premsa d'aquest dimecres acompanyada per Benjamin Compaoré (EFE)

El gran salt d'Ana Peleteiro: canvia d'entrenador i aposta pel seu marit

La saltadora gallega anuncia que Iván Pedroso deixa de ser el seu tècnic vuit anys després
Redacció Esport3 Actualitzat

Ana Peleteiro ha convocat la premsa aquest dimecres per anunciar un dels seus salts més arriscats. La medalla de bronze en triple salt als Jocs de Tòquio 2020 deixa d'entrenar amb Iván Pedroso. El cubà, identificat com l'artífex dels seus principals èxits, guiava la carrera de la gallega des de feia 8 anys. La decebedora sisena posició de París 2024 i la situació familiar de Peleteiro --a finals de 2022 va néixer la seva filla-- l'han empès a prendre la decisió.

Als seus 28 anys, la saltadora ha comunicat que el seu nou tècnic serà el seu marit, el francès Benjamin Compaoré. Ha estat ella qui li ha ofert, com ha reconegut emocionada. Torna a casa i entrenarà a Galícia després de molts anys fent-ho al Centre d'Alt Rendiment de Madrid, sumats a una última etapa a Castellò. Peleteiro ha fet aquest gir de guió pensant en Los Angeles 2028 però també en conjugar tots els elements de la seva vida.

L'atleta gallega, amb un màster en màrqueting, també és una dona de negocis, com s'ha definit alguna vegada. Així, el 2023 es va aliar amb el futbolista del Celta de Vigo Iago Aspas per a la creació de la primera empresa d'eSports de Galícia i recentment amb un altre jugador, el madridista Lucas Vázquez, per a un centre de salut i entrenament a la Corunya.

 

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut