Ella Markham, jove seguidora dels Spurs i de Harry Kane, ha rebut una invitació de part del seu ídol

El gest de Harry Kane amb una seguidora amb síndrome de Down

El capità del Tottenham Hotspur convida Ella Markham a sortir al camp amb l'equip després de ser objecte de mofa a les xarxes
Actualitzat

Harry Kane no pot jugar per lesió i el Tottenham se n'està ressentint, fins al punt que aquesta setmana el va trobar a faltar en la derrota davant l'Ajax (0-1) en el partit d'anada de les semifinals de la Champions, i en el partit precedent de Lliga, en el derbi contra el West Ham (0-1). El jugador dels Spurs, però, ha demostrat rapidesa i generositat en una polèmica entre aficionats que va sorgir a les xarxes socials arran de la derrota contra els "hammers".

Tot va començar quan Neil Markham, aficionat dels spurs, va penjar un vídeo de la seva filla Ella ballant amb la samarreta del club després de la derrota de l'equip, amb el text "el resultat no és mai el més important". L'Ella, de 16 anys, té síndrome de Down. Alguns seguidors, empipats per la derrota, no van trigar a descarregar la seva ràbia amb insults o mofa cap a la noia, davant l'estranyesa, primer, i la indignació després del pare.

 

 

Les piulades d'insults i mofa van quedar contrarestades aviat per missatges de suport, entre les quals un del segon capità del Tottenham Hotspur, Harry Kane, que va agrair a l'Ella el seu suport i la va convidar a sortir al camp amb l'equip en el pròxim partit a casa.  

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut