Anna Caula va ser rebuda a la junta de la Catalana // FOTO: FCF
Anna Caula va ser rebuda a la junta de la Catalana // FOTO: FCF
Futbol

El govern demana una resposta més contundent a Joan Soteras

Segons ha pogut saber TV3, aquest matí hi ha hagut una reunió de la Generalitat per demanar una resposta més contundent al president de la Federació Catalana

Redacció Esport3Actualitzat

A través de la consellera de la Presidència, Laura Vilagrà, i la secretària general de l'Esport, Anna Caula, han citat Joan Soteras per exigir-li una resposta més contundent des de la Federació Catalana de Futbol arran del cas Rubiales.

Esperen una condemna més ferma i un suport més explícit a les jugadores. Alhora, esperen més accions a favor del futbol femení des de la mateixa Federació Catalana de Futbol.

La reacció de la Federació Catalana de Futbol, fins ara

Divendres Joan Soteras va dimitir de la vicepresidència de la Federació Espanyola de Futbol i des de la Federació es va emetre un comunicat en què ratificava que les conductes que es van produir durant la celebració de la final del Mundial femení no van ser les més correctes des d'un punt de vista moral ni protocol·lari.

També donava el seu suport a la suspensió interposada per la FIFA a Luis Rubiales.

Joan Soteras assistirà aquesta tarda a la reunió extraordinària que s'ha de fer a la Federació Espanyola per tractar el cas Rubiales.

ARXIVAT A:
Mundial FemeníLuis Rubiales
Anar al contingut