Jon Rahm saluda des del centre del camp de San Mamés en un homenatge que va rebre després d'un dels seus èxits esportius

El golfista Jon Rahm incendia Bilbao amb declaracions sobre Nico Williams i el Barça

Veus amb pes en l'entorn de l'Athletic Club demanen que se li retiri el càrrec d'ambaixador de l'entitat
Redacció Esport3 Actualitzat

Aquest cop Jon Rahm no ha llançat amb bona punteria. L'entorn de l'Athletic Club ha paït molt malament les declaracions d'un dels seus aficionats més il·lustres sobre el futur de l'estrella actual de l'entitat, Nico Williams.

En un tros de l'última entrevista que Movistar+ ha fet a Rahm, el golfista d'Elexalde fa referència a la possibilitat que l'extrem abandoni San Mamés per anar a un club gran, en referència al Barça, que és qui ha demostrat més interès:

"Jo no guardaré mai rancúnia a algú que vulgui millorar com a jugador. També entenc que a l'Athletic estàs una mica limitat, i si ve algú com el Barcelona, el Madrid o el Manchester, o un equip gran que et dona opcions de guanyar Champions, no li diria res."

Molts lleons han interpretat aquestes paraules i, especialment, l'ús del verb "millorar" com un menyspreu. El seu equip s'acaba de proclamar campió de la Copa del Rei i l'any vinent jugarà a Europa. Les declaracions del vencedor del Masters d'Augusta 2023 contrasten amb l'esbroncada pública del president de l'Athletic Club, Jon Uriarte, a l'RFEF, i de retruc també al Barça, perquè considera que està sent còmplice del "bombardeig" mediàtic a què és sotmès Nico.

Polèmica amb el títol d'ambaixador

Entre tanta polseguera, veus amb pes en l'entorn de l'Athletic Club demanen que a Rahm se li retiri el càrrec d'ambaixador de l'entitat que se li va atorgar el gener del 2023. Un dels que ho demana amb més convenciment és qui va ser cap de premsa del club durant 18 anys, Xabier Fernández Monje:

D'altres aprofiten per retreure-li el seu polèmic fitxatge pel circuit de golf saudita, que el va convertir en el professional dels forats més ben pagat del món. Rahm deu pensar que, acostumat al seu civilitzat esport, els nivells de passió que desperta el futbol són desmesurats.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut